CRM: utloisisa phapang lipakeng tsa mefuta ea CRM le e loketseng k'hamphani ea hau

Sharing knowledge to enhance japan database performance and growth.
Post Reply
babyrazia115

CRM: utloisisa phapang lipakeng tsa mefuta ea CRM le e loketseng k'hamphani ea hau

Post by babyrazia115 »

Utloisisa hore na mofuta o mong le o mong oa CRM o fumanehang 'marakeng o sebetsa joang, 'me u fumane likarolo le theknoloji eo u lokelang ho e sebelisa k'hamphaning ea hau, u lula u etelletsa pele ho boloka chelete le liphetho tse ngata.

Hona joale, lik'hamphani tse batlang katleho le kholo li ke ke tsa hlola li hlokomoloha CRM. Sena ke hobane Customer Relationship Management e se e le karolo ea bohlokoa ea ho ts'oara batho ba tšoanelehang , phetoho le bots'epehi bakeng sa likarolo tsohle tsa mebaraka.

Ho tloha ho ntlafatsa nako ea sehlopha sa thekiso ho isa ho ho khahlisa Lintlha tsa WhatsApp moreki ha a sebeletsoa, ​​sena sohle se bonolo ka sistimi ea CRM e nahannoeng hantle bakeng sa k'hamphani ea hau. Hajoale ho na le likarolo tse 'maloa tsa CRM, empa ho bohlokoa ho hlokomela hore, boholo ba mefuta ena ea CRM ea tlatselletsana ebile ha e khetholle feela.

Empa u seke oa tšoenyeha, haeba u ntse u sa tsebe hore na ke mofuta ofe oa CRM oo u lokelang ho o sebelisa khoebong ea hau, mona re tla hlalosa menyetla ea mantlha le likarolo tse teng, 'me haholo-holo, ke theknoloji efe eo u lokelang ho e sebelisa ho bona sistimi ea hau ea CRM e khanya le ho feta. thusa khoebo ea hau ho hola.

Sehlopha sa CRM ka ts'ebetso: Papatso, Thekiso le Tšehetso

CRM ea papatso

Marketing CRM, joalo ka ha lebitso le fana ka maikutlo, e ikemiselitse ho iketsetsa le ho ntlafatsa taolo ea likamano tsa k'hamphani le moreki .

Sena se ka etsahala ka lebaka la software e u lumellang ho fumana tsela e molemohali ea ho fana ka sehlahisoa sa hau ho moreki le ho thusa ho ntlafatsa matšolo ka kakaretso.

Ntho e hlahelletseng ea Marketing CRM, mabapi le maano a mang a Phatlalatso ea Digital , ke bohlale ba eona bo sebelisitsoeng, bo u lumellang hore u iketsetse tsela eo u buisanang ka eona. Ka tsela ena, moreki ea nepahetseng o ameha ka nako e nepahetseng le ka lihlooho tse ba khahlang.

Empa, o kanna oa ipotsa: "Re fumana tlhahisoleseling ee joang ho etsa hore CRM e be ea motho?" Ho lokile, o ka fumana lintlha tsena mabapi le lits'oants'o tsa hau ka liforomo, litšebelisano sebakeng sa hau sa marang-rang, boitšoaro mecheng ea litaba tsa sechaba kapa esita le ka 'musi oa lengolo-tsoibila.

Lintlha tsena kaofela li ka bolokoa 'me tsa sebelisoa ho fepa setsi sa CRM sa k'hamphani ea hau. 'Me mona, maxim e sebetsa: ho feta, ho molemo. Ha tlhaiso-leseling e ngata e bokelloa ka moreki oa hau, leano la hau la CRM le ka ba la motho ka mong, le ka hlahisang litholoana tse betere.
Post Reply