Për të përdorur këtë lloj titulli, filloni duke menduar për mitet që mund të shpërtheni në industrinë tuaj.

Sharing knowledge to enhance japan database performance and growth.
Post Reply
tanjimajha12

Për të përdorur këtë lloj titulli, filloni duke menduar për mitet që mund të shpërtheni në industrinë tuaj.

Post by tanjimajha12 »

Drejtojuni lexuesit drejtpërdrejt. Lexuesit mund ta duan misterin, por ata nuk e shijojnë pasigurinë. Përdorni fjalë si "ju" dhe "juaj" për t'u treguar lexuesve saktësisht se çfarë të presin. Për shembull, provoni "7 mënyra për të qenë një shkrimtar më i mirë", në vend të "7 mënyra për të shkruar më mirë".
Kthejeni atë në një udhëzues. Udhëzuesit Të dhënat e WhatsApp janë një mënyrë e shkëlqyer për t'u treguar përdoruesve se mund t'i zgjidhni problemet e tyre. Disa shembuj janë “Udhëzuesi gjithëpërfshirës për…” ose “Udhëzuesi i të sapoardhurve për…”
Si të shkruani titujt që shesin
Krahasoni dy artikuj në dukje të ndryshëm. Bërja e një krahasimi të pazakontë mund t'i intrigojë përdoruesit për të kuptuar se si lidhen të dyja. Shumica e njerëzve nuk do të bashkonin vodkën dhe "përfitimet shëndetësore", për shembull, por ky artikull shembull bën pikërisht këtë:
Si të shkruani titujt që shesin

Përdorni fjalë kyçe në titujt tuaj. Do të ishim të harruar nëse nuk do të përmendnim se duhet të përpiqeni gjithmonë të përdorni fjalën kyçe të synuar në titullin tuaj. Fjalët kyçe tërheqin më shumë trafik në artikullin tuaj, dhe për shkak se ato janë ndoshta terma të njohura, mund të jeni gjithashtu të sigurt se po shkruani për një temë për të cilën interesohet audienca juaj.
Mundohuni të përdorni 16-18 fjalë. Titujt me konvertimin më të lartë kanë nga 16 deri në 18 fjalë . Dhe megjithëse këto fjalë të shumta nuk do të funksionojnë në të gjitha situatat, është diçka për t'u marrë parasysh për bloget dhe përmbajtjen me formë të gjatë.
Gjatësia e titullit dhe CTR
konkluzioni
Titujt tuaj mund të jenë çelësi për të përfituar më shumë trafik, drejtues dhe klientë. Një titull i shkëlqyer i bën përdoruesit të dëshirojnë të lexojnë përmbajtjen tuaj. Titujt e këqij i bëjnë ata të kalojnë fare përmbajtjen tuaj. Përdorni këto këshilla për të shkruar titujt që konvertohen. Mbani në mend se mund t'ju duhet të shkruani disa tituj përpara se të gjeni një që funksionon (dhe se mund t'ju duhet t'i testoni A/B nëse e keni ngushtuar zgjedhjen tuaj në dy ose tre opsione).
Post Reply